Metallica, cel mai tare eveniment rock al verii 2019?

Posted by admin 10.11.2018 0 Comment(s)

Metallica, cel mai tare eveniment rock al verii 2019?

 

Ce trebuie sa stii?

 

Daca ai ales sa mergi la cel mai tare eveniment al verii, concertul Metallica de pe stadionul Cotroceni din Capitala, sunt cateva lucruri despre care e bine sa stii. Organizatorii atrag atentia ca regulile de acces in incinta stadionului sunt, spunem noi, stricte: nu vor trece de porti camere foto profesionale, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente ( casti de motociclist etc.). In timpul spectacolului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar. Un jeton costa 2,5 lei, iar acestea se gasesc la casieriile din stadion.

 

 

 

De ce sa mergi la concertul Metallica?

 

Probabil e cam ultima ocazie să-i vezi in concert in Romania. In concerte, Metallica e de departe “gold standard”

Primele albume Metallica sunt definitorii pentru speed/thrash, iar de la Black Album au devenit “dad-metal”. Multi spun ca nu au mai scos nimic ok dupa 90, insa….It’s fucking Metallica!  Turneele sunt sold out, iar fan clubul are 1.200.000 de membrii.

 

Pe cine mai poti vedea in deschidere la concerul Metallica?

 

Ghost e obligatoriu de văzut, individul ăsta, Tobias Forge, chiar are o idee clară, interesantă și modernă despre cum se face rock-ul în 2018, muzical și vizual.

 

 

Cum te imbraci la concertul Metallica?

 

Tinuta adecvata unui concert rock trebuie sa fie una de efect, dar practica. Va fi foarte multa lume, multa inghesuiala, multa miscare. Poti fi traznit si nebun, cu un outfit inedit, sau poti sa imbini utilul cu placutul si sa-ti iei o pereche de jeans, un tricou, o pereche de tenisi sau o pereche de bocanci. Nu uita sa ai la tine si un hanorac sau o geaca in cazul in care se face frig sau ploua. Gasesti pe site-ul nostru tot ce ai nevoie pentru a-ti construi o tinuta rock de efect.

Leave a Comment